گزارش بازدید کارخانه روغن نهان گل بروجن
برای دریافت این گزارش کار لطفا به ما اطلاع بدین
jamal13700@yahoo.com
129 صفحه مفید و کاملا تخصصی
تشکیل و ترکیدن حفره های بخار در سیال در اثر عمل دینامیکی ماشین را کاویتاسیون یا همان حفرگی می گویند. حفره ها ممکن است بصورت حباب کیسه های بخار یا مخلوطی از هر دو باشد. کاویتاسیون در محلی ایجاد می شود که فشار مطلق در آنجا مساوی یا کمتر از فشار بخار مایع مورد انتقال باشد. گازهای حل شده در سیال اغلب قبل از تبخیر آزاد می شوند که خود ممکن است باعث حفرگی گردد ولی حفرگی واقعی در اثر تبخیر مایع صورت گیرد.
تمام نکات ارشد صنایع غذایی
تکنولوزی تولید خمیر ترش
روش سنتی تولید حجم دهنده نان مسطح بر اساس تخمیر خمیر ترش می باشد.نانهای مسطحی مثل چاودار.سنگک و بلدی هنوز مطابق روشهای سنتی تولید می شوند.اگر چه در مواردی در تولید نان چاودار تحقیقات زیادی در اروبا صورت گرفته است ولی هنوز هم منابع مطالعاتی محدودی در خصوص عملکرد خمیر ترش در نانهایی نظیربلدی.سنگک.اینجرا.کیسرا و دوسای وجود داردخمیر ترش از مخلوط کردن آب و آردحاصل از انواع غلات و حبوبات و نگهداری آنبمدت یک شب در هوای گرم و مرطوب بدست می آید.برای تولید روزانه.مقداری از خمیر ترش را با مقداری آب وآرد مخلوط کرده و به عنوان استارتری جدید به کار می برند.خمیر ترشی که برای برای نان چاودار به کار می رود طی چند مرحله تهیه می شود.مرحله اول تهیه استارتر تازه می باشد مرحله دوم شروع ترشیدگی خمیر و مرحله سوم ترشیدگی کامل خمیر است
مطلب ارسالی از کاربر arezu با ایمیل doonyaye.××××@yahoo.com
استرس و نگرانی: نقش منیزیم چیست؟
تصورش را بکنید میخواهید از عرض خیابان عبور کنید. ناگهان صدای بوق ماشینی را میشنوید که از دور با سرعت زیاد به شما نزدیک میشود. طبیعتاً بلافاصله خود را عقب میکشید تا از هر گونه خطر احتمالی دور باشید. در واقع بدون اینکه خودتان متوجه باشید بدنتان یک سری مکانیسمهای پیچیده را به کار میاندازد تا شما هشیاری لازم را برای گرفتن تصمیم درست به دست بیاورید. اگر بخواهید بدانید دقیقاً چه اتفاقی میافتد باید بگوییم که در این شرایط، استرسی که با شنیدن یک صدای ناگهانی ایجاد میشود باعث میشود که آدرنالین در مغز ترشح شود. ترشح این هورمون که به هورمون استرس نیز شهرت دارد باعث میشود که جدارهی سلولها نفوذپذیرتر شوند. از طرفی باعث میشود که منیزیم از سلولها خارج شود. برای همین هم میزان این مادهی معدنی در سلولها کاهش یافته و باعث بروز یک واکنش روانی و عضلانی میشود که بدن را وادار به بروز عکسالعمل آنی میکند
مقدمه :
تاریخ نگهداري مواد غذایی با تاریخ پیدایشانسان و تغذیه وي همراه بوده، یکی از بزرگترین مشکلاتاکولوژیکی وي را تشکیل داده استزیرا بشر به منظور نگهداري مواد غذایی براي سایر فصول همواره با موجودات مزاحمی که خود را شریکغذاي او می دانستند مواجه بوده. حیوانات مختلفمانند سگ، گربه، جوندگان و حشرات و سرانجام باکتري ها، قارچهاو کپکها همیشه در کمین خوردن و از بین بردن یا آلودگی غذاي انسانها بوده اند. تعداد بسیاري از این موجوداتهنوز هم مغلوببشر نگردیده اند و از این رو به نظر می رسد که جدال انسان با آنها ابدي خواهد بود.
قابل توجه دانشجویان رشته صنایع غذایی و رشته های وابسته:
برای مطالعه در زمینه میکروبیولوِژی فایل پی دی اف کتاب جی را برای شما آماده کرده ام که امیدوارم مفید واقع شود:
نام کتاب : آشنایی با صنایع نوشابه سازی
نویسنده : حسین اختر محققی
زبان کتاب : فارسی
تعداد صفحه : 57
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : 898 Kb
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=07f6adcf2418384651464a4cf4b8da9f
کتاب “صنایع نوشابه سازی” نوشته ی حسین اختر محققی، یکی از کتابهای آموزنده درباره صنعت نوشابه سازی است .
این کتاب ۵۴ صفحه ای در ۸ فصل نوشته شده و شامل عناوین زیر می باشد :
فصل اول : تاریخچه نوشابه سازی
فصل دوم : نمایی کلی از کارخانه نوشابه سازی
فصل سوم : واحد تصفیه خانه
فصل چهارم : واحد شربت سازی
فصل پنجم : واحد تولید گاز
فصل ششم : واحد تولید بطری PET
فصل هفتم : خطوط تولید نوشابه
فصل هشتم : آزمایشگاه کنترل کیفی
الكتروفورز
وسيله اي است كه براي جداسازي اجزاي تشکیل دهندة پروتئين وتعيين مقدار آنها براساس جريان الكتريكي مورد استفاده قرار ميگيرد.
سانتريفوژ
دستگاهي است كه به وسيلة نيروي چرخشي دوراني الكتروموتور وبراساس استفاده از نيروي گريز ازمركز باعث ته نشين شدن موادمختلف يك مخلوطی از محلول آزمايشگاهي براساس اختلاف جرمشان ميشود.
اولتراسانتريفوژ
نوعي از سانتريفوژ با سرعت بسياربالا ميباشد كه براي تفكيك موادتشكيل دهندة سلولي كاربرد دارندو همگي داراي يخچال و سيستم خلاء ميباشند.
اتوكلاو
دستگاهي است كه براي استريل نمودن تجهيزات آزمايشگاهي،وسايل پزشکی وابزارهاي استفاده شده براي كشت ميكروبي كاربرد
دارد. اتوكلاوها در درجه حرارت بالاي 100 درجه سانتيگراد و درمحفظه اي بسته به توليد بخار ازآب مي پردازند.
لامپ uv
اين لامپ جهت استريل نمودن سطوح ميزها و هود و فضاي آزمايشگاه هاي ميكروبيولوژي كاربرد دارد و طيف نور آن داراي محدودة 400 - 100 نانومترميباشد.
كابينت uv
وبيولوژيك كاربرد دارد.
تالار بزرگ قوم بزرگ بختیاری:
ماوس را روی مربع قرمز نگه داشته و آن را حركت دهید.
سعی كنید مربع قرمز رنگ با دیواره و مربع/مستطیل های آبی رنگ برخورد نكند.
اگر بتوانید بیشتر از 18 ثانیه از برخورد جلوگیری كنید، شما یك نابغه هستید!
گفته شده خلبانان نیروی هوایی آمریكا تا 2 دقیقه می توانند به بازی ادامه بدهند!
ركورد خود را قسمت نظرات ثبت نمایید
درسهای رشته
دروس اختصاصی
شیمی مواد غذایی - تجزیه مواد غذایی - کنترل کیفی مواد غذایی - میکروبیولوژی مواد غذایی - تغذیه - تکنولوژی روغن - تکنولوژی غلات - اصول نگهداری مواد غذایی - کنسرو سازی - صنایع لبنی (1) - صنایع لبنی (2) - اصول مهندسی صنایع غذایی (1) - اصول مهندسی صنایع غذایی (2) - اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی - تکنولوژی قند - صنایع گوشت و شیلات - عملیات صنایع غذایی - کارآموزی
دروس عمومی
معارف اسلامی (1) - معارف اسلامی (2) - اخلاق و تربیت اسلامی - انقلاب اسلامی و ریشه های آن -تاریخ اسلام - متون اسلامی وآموزش زبان عربی - فارسی - زبان خارجی- تربیت بدنی (1) – تربیت بدنی (2)
دروس اختیاری
فیزیولوژی پس از برداشت - آشنایی با روشهای کار آفرینی در جامعه - حسابداری - آفات و بیماریهای انباری - صنایع تخمیری - اصول بسته بندی مواد غذایی - بهداشت و ایمنی کارخانه - تغذیه درمانی - سمینار - طرح آزمایشات کشاورزی - اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی - سردخانه و انبار - اصول عمل آوری خشکبار - تکنولوژی نوشابه های سنتی و صنعتی - بازیافت ضایعات صنایع تبدیلی - تکنولوژی شکلات و صنایع قنادی - مبانی شیمی فیزیک - پروژه
قند مایع خرما
خرما (Phoenix dactylifera) به عنوان یک منبع تغذیه ای با ارزش و سرشار از انرژی مطرح است و طبق نظر متخصصان علوم تغذیه یکی از باارزش ترین مواد غذایی بوده و حاوی عناصری است که برای زندگی و فعالیت بدن انسان مورد نیاز می باشد.
قند مایع خرما کنسانتره رنگبری شده شیره خرماست که پس از مراحل استخراج عصاره خرما با حذف ترکیبات پکتینی، پروتئین، فیبر و رنگ تولید می شود و رنگ آن از قهوه ای تا زرد روشن قابل تغییر می باشد. قند مایع خرما برای اولین بار در دنیا در ایران و با هدف تغذیه سالم، تنوع در فرهنگ غذایی، کمک به قشر زحمتکش تولید کننده خرما، تولید محصولات متنوع داخلی، رونق تجارت خارجی و حرکت بخش کشاورزی و صنعت به سوی جهانی شدن تولید شده است. پیش بینی می شود که این فرآورده به دلیل قابلیت های خاص، از استقبال چشمگیری در بازار داخلی برخوردار گردد. قند مایع خرما با بریکس 76 دارای 73% ماده قندی می باشد. قندهای اصلی تشکیل دهنده آن گلوکز و فروکتوز است که نسبت آنها تقریباً یک می باشد که از نظر ترکیب قندی مشابه عسل کندو و شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) است. قند مایع خرما در مقایسه با ساکارز دارای مزایایی می باشد (تمایل کم به تبلور (شکرک)، ظرفیت رطوبتی پایین (دارا بودن خاصیت جذب رطوبت)). شیرین کننده هایی که دارای فروکتوز می باشند نسبت به سایر شیرین کننده ها مانند ساکارز و گلوکز مایع در فرآیند تولید فرآورده های شیرین و قنادی دارای خصوصیاتی هستند که منجر به بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصول نهایی می شود. شیرین کننده های حاوی گلوکز و فروکتوز دارای خصوصیاتی چون جاذب الرطوبه بودن، کنترل تبلور، گرانروی پایین، بهبود رنگ و طعم، نرم کردن بافت و کاهش فعالیت آبی هستند که این فاکتورها در خصوصیات بافتی و نگهداری محصول تاثیر دارند. این نوع شیرین کننده ها تمایل زیادی به جذب آب دارند و به این علت برای حفظ رطوبت فرآورده و افزایش زمان ماندگاری استفاده می شوند. طبیعی بودن قند مایع خرما دلیل مهمی برای استفاده بیشتر آن در صنایع مختلف می باشد. خرما و قند مایع آن به دلیل داشتن مقدار گلوکز زیاد تاثیر بسیار مهمی روی عضلات قلب، تحریک و تقویت قلب دارد و سبب بهبود وضع فشار مایعات بدن و تنظیم فشار خون (به دلیل پایین بودن نسبت سدیم به پتاسیم) می شود. یک مسئله مهم در جایگزین کردن قند مایع خرما با شکر بررسی مسائل اقتصادی است که برای کاهش قیمت تمام شده سایر اجزا فرمول هم جابجا می شوند. |